fbpx
Previous Next

Montering av vegger i Buldrehallen

Etter flere måneder med 3D-tegninger frem og tilbake (og frem og tilbake én gang til) av veggene som Blocz skulle lage for oss, så var det veldig hyggelig når trailerene endelig kom til Lerstadvegen 506. Alle veggelementer ble lastet av iløpet av noen timer og ikke før vi hadde fått satt på ei ny kanne med kaffe så var gutta fra Blocz igang med jobben.

Etter noen uker med montering er nå veggene straks ferdige. Vi er så utrolig fornøyde med resultatet. Finishen på veggelementene ser utrolig bra ut, og Blocz har gjort en utrolig jobb med monteringen av elementene. Nå gleder vi oss skikkelig til at mattene kommer på plass og vi kan begynne å skru litt ruter og teste litt før åpningen!

Øverst kan du bla gjennom noen bilder av byggingen av veggene!

Om oss

I Ålesund, nærmeste nabo til de vakre Sunnmørsalpene, er det mange som liker å klatre og oppdage fjellene på en helt unik måte. Vi er mange som har savnet et godt treningsalternativ og en sosial arena for klatrere her i region og nå er Buldrehallen endelig her. Er du nysgjerrig på klatring eller ønsker effektiv, morsom og sosial treningsform så er buldring noe for deg.

Åpningstider

Mandag 10-22
Tirsdag 06-22
Onsdag-Fredag 10-22
Lørdag 10-18
Søndag 10-22

©2017 Buldrehallen AS.

Search