fbpx

Nysgjerrig på buldring?

Vårt introduksjonskurs vil føre til at du får en lærerrik innføring i hva buldring er og ikke minst vil du få en raskere læringskurve og bedre opplevelse! Kurset varer i ca 90 minutter og vi går gjennom litt om historien bak buldring, hva slags utstyr du trenger, hvordan graderingssystemet vårt fungerer, regler i senteret og grunnleggende klatreteknikk.

Du trenger bare møte opp med treningstøy. Gjerne en shorts eller treningsbukse og ei t-skjorte, så fikser vi resten!

Introduksjonskurs blir arrangert som "pop-up" og blir annonsert på våre facebook-sider. Men om du/dere er en gjeng på minimum 3 personer som ønsker introduksjonskurs med våre instruktører er det bare å ta kontakt med oss så avtaler vi tidspunkt som passer dere best.

Pris: 300,- (inkluderer inngang, sko, kalk og instruktør)

intro1.jpg

Alt inkludert.

Møt opp med treningsklær og vi stiller med klatresko, kalk, børste og inngang.

Nysgjerrig på buldring?

Kom igang med buldringen på en effektiv og morsom måte med en av våre instruktører!

Ta med en venn!

Det forutsetter at vi har minst 3 deltakere for at vi kan arrangere et introduksjonskurs. Det kan være lurt å ta med noen venner!

Om oss

I Ålesund, nærmeste nabo til de vakre Sunnmørsalpene, er det mange som liker å klatre og oppdage fjellene på en helt unik måte. Vi er mange som har savnet et godt treningsalternativ og en sosial arena for klatrere her i region og nå er Buldrehallen endelig her. Er du nysgjerrig på klatring eller ønsker effektiv, morsom og sosial treningsform så er buldring noe for deg.

Siste nyheter

20. februar 2018
31. oktober 2017
03. oktober 2017
11. september 2017

Åpningstider

Mandag 10-22

Tirsdag 6-22

Onsdag-Fredag 10-22

Lørdag 10-18

Søndag 10-22

©2017 Buldrehallen AS.

Search