Buldrebursdag

Ønsker ditt barn en spennende og annerledes bursdag? Vi i Buldrehallen har nå snekret sammen et supert tilbud til barn i alderen 7 til 15 år. Vi står for instruktør som gir en rask innføring i buldring samt arrangerer klatrerelaterte leker. Vi ordner også med pizza fra Pizzabaker´n og brus. Kake, snacks og pynting må dere stå for selv. Vi trakter selvsagt fersk kaffi på kanne til foreldrene om dere ønsker det.

Prisen er 225,- per barn og da er alt inkludert (inngang, leie av klatresko, mat og drikke)
Minimum 8 barn (maks antall barn 17)

Buldrebursdager vil kun arrangeres på følgende tidspunkt:
Fredag før klokka 16.00. Lørdag og søndag kl 10:00.

Ring oss på telefon 483 82 025 eller send en epost til post@buldrehallen.no for en hyggelig prat og booking.

Bursdagsinvitasjon kan du laste ned og printe ut her.

buldrebursdag-magnus.jpg

8-17 barn

Vi må ha 8 barn for å kunne arrangere buldrebursdagen din, og for at vi skal ha kontroll på hele gjengen har vi et maksimalt antall på 17.

Morsomme leker

Våre dyktige klatreinstruktører arrangerer morsomme klatrerelaterte leker for barna og serverer velfortjent pizza etterpå!

Få opp pulsen selv

Det blir nok kaker på barnebursdager. Foreldre til barn på buldrebursdager betaler kun 75,- for inngang (inkludert leie av sko) så du kan få deg en morsom treningsøkt!

Om oss

I Ålesund, nærmeste nabo til de vakre Sunnmørsalpene, er det mange som liker å klatre og oppdage fjellene på en helt unik måte. Vi er mange som har savnet et godt treningsalternativ og en sosial arena for klatrere her i region og nå er Buldrehallen endelig her. Er du nysgjerrig på klatring eller ønsker effektiv, morsom og sosial treningsform så er buldring noe for deg.

Siste nyheter

20. februar 2018
31. oktober 2017
03. oktober 2017
11. september 2017

Åpningstider

Mandag-fredag 10-22

Lørdag 10-18

Søndag 10-22

©2017 Buldrehallen AS.

Search