fbpx
1.jpg

Retningslinjer for barnegrupper i senteret

Vi opplever stor interesse fra idrettslag, skoler og privatpersoner som vil ta med seg grupper med barn i senteret. Dette er kjempeflott og vi setter virkelig pris på at Buldrehallen allerede er blitt et foretrukket alternativ for mange. For at deres opplevelse skal bli så bra som mulig og at sikkerheten blir ivaretatt har vi opprettet følgende retningslinjer:

Er buldreren i alderen 7 til og med 15 år regnes han/hun som barn.


8 eller flere barn regnes som en gruppe. Vi kan maksimalt ta imot 15 barn på en gang. Unntaket er skoleklasser, her gjelder egne regler. 

  • Booking. Alle barnegrupper må booke tid på forhånd. Tilgjengelige tidspunkt er kl 16 eller tidligere.
  • Instruktør. I utgangspunktet må alle grupper leie en instruktør, prisen er 700 kr timen. Vi kan gjøre visse unntak om gruppen kommer på dagtid før kl 15.
  • Voksne per barn. I tillegg til instruktøren må det være en voksen per fjerde barn.
  • En time buldring er nok for de fleste. Vi erfarer at barnegrupper som ikke har mye erfaring med buldring blir fort slitne, og mister interessen etter ca 1 time. Vi oppfordrer derfor alle som booker time hos oss å forholde seg til dette tidsperspektivet.
  • Barnebursdager. Vi arrangerer barnebursdager fredager før klokka 16, lørdager klokka 10 og klokka 17, og søndager klokka 10. Vil du ha en barnebursdag hos oss må dette arrangeres gjennom oss til de avtalt tidspunkt. Prisen er kr. 225,- og inkluderer instruktør, pizza fra Pizzabakern og brus. Mer informasjon og bestilling av barnebursdag her.
  • Regler for skoleklasser. For skoleklasser som booker på dagtid kan vi ta i mot større grupper og det er andre regler når det gjelder instruktør og voksne per barn. Kontakt oss på mail eller telefon så blir vi enige om en løsning som passer begge parter.

Om oss

I Ålesund, nærmeste nabo til de vakre Sunnmørsalpene, er det mange som liker å klatre og oppdage fjellene på en helt unik måte. Vi er mange som har savnet et godt treningsalternativ og en sosial arena for klatrere her i region og nå er Buldrehallen endelig her. Er du nysgjerrig på klatring eller ønsker effektiv, morsom og sosial treningsform så er buldring noe for deg.

Åpningstider

Mandag  kl 10 til 22

Tirsdag kl 06- 22

Onsdag - fredag kl 10 - 22

Lørdag 10 til 18

Søndag 10 til 22 

©2017 Buldrehallen AS.

Search